Registreren account

Heeft u nog geen account? Registreer uzelf hieronder.

Registreer

 • Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief!

 • Log in

 • Ontdek de voordelen van het Brugman account

  Plan zelf een afspraak in een showroom bij u in de buurt, sla al uw 3D keuken- en badkamerontwerpen op, schrijf een review over Brugman keuken & badkamers of vraag één van onze adviseurs om hulp!

  Brugman.nl legt uw gegevens vast als u producten of diensten van ons afneemt.


  Brugman biedt voor verschillende diensten een persoonlijke account omgeving. Hierbinnen kunt u zelf aangeven of en welke informatie met Brugman en publiek gedeeld wordt en toegankelijk is. Ook als u gebruik maakt van een van onze kostenloze diensten op de website of uw gegevens achterlaat in een van onze vestigingen worden deze bewaard. Brugman gebruikt uw gegevens voor het leveren van producten, voor marktonderzoek en om u op de hoogte stellen van producten en diensten.


  Brugman.nl respecteert uw privacy en gaat te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Uw gegevens worden dan ook nooit gedeeld met andere instanties dan de holding van Brugman, op enkele wettelijke uitzonderingen na. Deze uitzonderingen kunt u hier vinden.


  Telefonische marketingactiviteiten worden altijd ontdubbeld met het bel-me-niet register. Als u een product of dienst afneemt en uw telefoonnummer achterlaat wordt echter geen rekening gehouden met het bel-me-niet register, aangezien er dan een zogenaamde klantrelatie bestaat. Meer informatie over het bel-me-niet register kunt u hier vinden.


  U kunt altijd aangeven dat u niet benaderd wilt worden met marketingactiviteiten. Dit kan op www.brugman.nl/afmelden, of door een e-mail te sturen naar info@brugman.nl